avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

sunt institutie publica (unitate militara)
In baza unei hot. judecatoresti definitive o peroana are de achitat fata de noi o suma de bani constind in ajutoare salariale primite necuvenit.
Doresc sa stiu cui ma pot adreas pentru a recupera debitul avand in vedere ca acesta nu a raspuns solicitarii de buna voie si tocmai de aceea a fost dat in judecata.
Unui executor judecatoressc sau directiei finantelor publice pentru ptreluarea debitul ?

Alte discuții în legătură

Recuperare debit BLETI BLETI sunt institutie publica (unitate militara) In baza unei hot. judecatoresti definitive o peroana are de achitat fata de noi o suma de bani constind in ajutoare ... (vezi toată discuția)
Vă rog nişte sfaturi - privind executare hotărâre oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns privind executarea unei hotărâri judecătoreşti: - este vorba despre o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)