avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie pentru al doilea copil

Bună ziua,
Sunt în următoarea situație :
- pentru primul copil născut în martie 2015, concediu de creștere a început în iulie 2015.
- în ianuarie 2017 s-a născut cel de -al doilea copil.
Am intrat în CCC 2 direct din CCC1.
În septembrie urmează să îmi reiau activitatea (cu 5 luni înainte ca cel de-al doilea copil sa împlinească 2 ani)
Pot beneficia de stimulentul de insertie pentru cel de-al 2 lea copil?

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- tatal student penesmaria penesmaria Buna ziua. Suneti-mi si mie va rog (in calitate de tata) daca pot beneficia de stimulent de insertie in situatia urmatoare. In anul 2014-2015 am urmat fara ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)