avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal

Buna. S-a ajuns la apel dupa sentinta data de Judecatorie. Ce inseamna intimat parte vatamata, intimat inculpat si apelant intimat? Daca e sa-mi ajunga ceva acasa, pot sa merg la un avocat si sa fac eventual o cerere cum ca nu mai vreau sa ma prezint si sa se judece apelul in lipsa mea ? Deja am pierdut prea mult timp si bani cand a fost data sentinta. Eu fiind persoana vatamata.
Tin sa mentionez ca mi s-au adus anumite acuzatii de persoana care a facut apelul pe durata procesului.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
RyanAlz, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces penal Ryan123 Ryan123 Buna ziua. Situatia se prezinta altfel. Acum 3 ani de zile mi s-a furat telefonul, a fost un caz de talharie calificata produsa de 2 indivizi minori pe vremea ... (vezi toată discuția)
Proces penal Ryan123 Ryan123 Buna ziua. Situatia se prezinta altfel. Acum 3 ani de zile mi s-a furat telefonul, a fost un caz de talharie calificata produsa de 2 indivizi minori pe vremea ... (vezi toată discuția)
Inculpat cercetasa cercetasa inculpat in infractiunea loviri si alte violente dupa fond si recurs la tribunal poate merge la curtea de apel pentru a obtine o sentinta mai buna? (vezi toată discuția)