avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntarea la dreptul de a apela hotararea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntarea la dreptul de a apela hotararea

Sunt in proces de divort prin acord in instanta, primul termen este stabilit deja. As vrea sa imi spuneti care sunt sansele ca judecatorul sa ne dea divortul in primul (si singurul) termen dat fiind ca amandoi suntem de acord. In al doilea rand, am citit ca putem face cerere ca judecatorul sa nu motiveze hotararea si sa ramana definitiva imediat. Este posibil? Daca da, in cat timp de la pronuntare devine definitiva?

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva mai rapid? Steff101 Steff101 Sunt in proces de divort prin acord in instanta, primul termen este stabilit deja. As vrea sa imi spuneti care sunt sansele ca judecatorul sa ne dea divortul ... (vezi toată discuția)
Divort - pensie intretinere minor Zanaapelor Zanaapelor Dorind sa divortam pe cale amiabila, am hotarat sa depun in cel mai scurt timp actiunea de divort, la Judecatorie, prin care imi era incredintata fetita si ... (vezi toată discuția)
Divort horodni horodni In cazul in care ambii soti sunt de acord sa divorteze si exista un copil major ca rezultat al casatoriei, care este cea mai simpla modalitate de divort ? ... (vezi toată discuția)