avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate cere consultarea unui certificat de urbanism?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate cere consultarea unui certificat de urbanism?

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare: vecinul meu care are un teren viran lipit de casa mea a solicitat si a obtinut un certificat de urbanism de la primaria orasului. Pot sa solicit la primarie sa consult acest act, cu motivatia ca sunt direct interesat, ca vecin? Are acest act statut de document public?
Multumesc pentru raspuns!

Ion U.

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie cocomar cocomar Buna ziua, In anul 2010 am facut o supraetajare din lemn pe constructia existenta care nu era intabulata, acum doresc sa intru in legalitate si sa obtin ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism si oug 7/2011 andreea_ec andreea_ec Buna ziua! Am un teren de 650 mp intravilan in Iasi pe care vreau sa imi construiesc o casa P+M. Pe acest teren este o casa batraneasca. Mentionez ca zona ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)