avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua

Am și eu o întrebare sunt in recidiva post executorie cu rest rămas 472 de zile am fost eliberat in Octombrie 2014si am fost condamnat acum pentru tulburarea linistii,mi se mai Adaugă coada la pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: Dorin neda , utilizator 12:15, 17 Mai 2018
Conf. art. 43 alin. 5 c.p. ”Dacă după ce pedeapsa anterioară a fost executată sau considerată ca executată se săvârşeşte o nouă infracţiune în stare de recidivă, limitele speciale ale pedepsei prevăzute de lege pentru noua infracţiune se majorează cu jumătate.”
Deci se mai Adaugă restul de zile la pedeapsa actuala ca asta nu înțeleg. Va multumesc!
Nu, limitele speciale ale pedepsei prevăzute de lege pentru noua infracţiune se majorează cu jumătate.
Și coada rămasă se mai executa sau ce se int cu ea? Va multumesc
Dvs ati spus ca sunteti in recidiva postexecutorie, asta presupune ca pedeapsa anterioara a fost executata sau considerata ca executata.

Alte discuții în legătură

Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Penal nin-60-ct@yahoo.com nin-60-ct@yahoo.com Cîti ani de inchisoare se da la o pers. care e complice la furt , si fiind si recidivist ? ms... (vezi toată discuția)
Noul cod penal 2014 alinamihaipaula alinamihaipaula la intearea in vigoare a noului cod penal la 1 februari 2014 cad scorurile de contopire a pedepselor? (vezi toată discuția)