avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune

Am avut un dosar penal.pe sustragere de la probe biologice in timpul cercetării am.stat cam 1.5 ani fără dreptul de a conduce dosarul nu a ajuns la judecata procurorul dând soluție reînceperea urmăriri. Mi s-a restituit permisul iar împotriva mea nu a fost luată nici o masura fiind nevinovat. Intrebarea este daca ii pot acționa în judecată pe domnii polițiști pentru abuz si Daune??? Si ce șanse am având în vedere că soluția a fost una favorabilă pentru mine oricand si alcoolul si si sustragerea . Soluția a fost dată aproximativ acum 2 ani de zile.
Am uitat sa spun ca vreau colaborare cu un avocat sau oricine se poate ocupa de caz.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg exact ce solutie a dispus procurorul. scrieti exact din ordonanta.
Ok o sa va scriu din ordonanta procurorului. Dar ca idee împotriva mea nu a fost luată nici o masura permisul recuperindul in baza ordonanței printr o simpla cerere fără a primi vreo amenda sau altceva împotriva mea nici pt sustragere de la probe.
Ordonanța nr5033din 16.12.2016 dispune solutia de clasare. Va rog daca se poate sa imi spuneti daca am șanse sau nu.
Iar împotriva celor doi polițiști procurorul a dispus începerea urmăriri pentru abuz în serviciu dar nu stiu mai mult

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru refuz recoltare probe biologice Razvu10 Razvu10 Salut la toata lumea ! Am fost oprit pe la ora 4 dimineata de un politist de la rutiera, acesta a venit la mine cu alcool testul cu \"duda\" aia din capat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan kacio kacio Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)
Sanctionare procuror Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Am depus o plangere penala impotriva unui politist, pentru abuz in serviciu, pentru ca mi-a retinut permisul de conducere fara sa imi intocmeasca ... (vezi toată discuția)