avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE DIN ALTA TARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE DIN ALTA TARA

Buna ziua o firma din romania daca angajeaza persoane din comunitatea europeana , angajatii lucreaza online , se ocupa cu marketing si nu se deplaseaza in Romania lucreaza in tara respectiva unde locuiesc . Intrebarea mea este impozitul pe salari , cas si cass se plateste aici unde firma exista sau numai impozitul pe salari si restul in tara in care traieste salariatul. Sau daca exista alta procedura ca si angajat al firmei.Multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Angajatii lucreaza online editnyulas editnyulas Buna ziua o firma din romania daca angajeaza persoane din comunitatea europeana , angajatii lucreaza online , se ocupa cu marketing si nu se deplaseaza in ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri de pe internet GigiOne123 GigiOne123 Buna ziua, Am 18 ani impliniti, iar in momentul de fata sunt elev in clasa a XII-a. Din acest an, din 2014, incepand cu luna februarie, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Activitate dependenta in cazul unei firme cu actionariat strain pavelb pavelb O firma cu actionariat integral strain are un angajat care vine periodic in Romania sa verifice firma si in acelasi timp el se ocupa din strainatate de ... (vezi toată discuția)