avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Straina tara-esti!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Straina tara-esti!

......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca...

Gata eu am hotarat !

DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ALEGATOR, plimbator intre scrutinele lor democratice...
Subsemnata, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona din functia aceasta pe care o detin abuziv...
Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau drumul spre urne atunci cand vei fi un CETATEAN-ALEGATOR,RESPECTAT
pana atunci...
Asa ca incepand de azi…
Vreau sa cred din nou in sinceritatea zambetelor,
Vreau sa cred din nou in nobletea vorbelor,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a cuvantului dat si respectat,
Vreau sa cred din nou intr-o lume a viselor implinite,
Si atunci cand va veni...aceea zi
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...

[ link extern ]

Demisionezi si tu?

Cu respect ,
Un fost CETATEAN-ALEGATOR .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ALEXANDRA TAN , Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: YUKI , utilizator 14:17, 9 Decembrie 2009
Poate....ma vei intoarce ,
Daca ...

Daca cei care mai sunt in stare sa creada ca se poate face ceva vor ramane sa faca ceea ce trebuie. Respectul meu pentru acestia. Lasii nu vor fi respectati niciodata.
Ce bine ca traim in democratie , Alexandra. Altfel , cum ai fi putut sa demisionezi ? Nu-i asa ca avand aceasta alternativa , inseamna ca ai mai facut un mic pas? Dar nu-ti pierde speranta. Peste inca 20 de ani, urmeaza pasul 2.
Pasii nostri , ce vor fi din ce in ce mai mici , intr-un tarziu , vor ajunge din urma pe aceia care sunt deja acolo, unde nadajduim si noi sa fim .
Eu propun sa nu capitulam . Tara ne apartine ....
Bravo @ legally =D>
Sper ca nu incalc legea daca redau Scrisoarea-manifest a unui adevarat roman:

JOS MÂNA DE PE BUCATA MEA DE ROMÂNIE!

Scârbit de cele ce se întâmplă la ora actuală, am considerat că trebuie, prin drepturile mele oferite de Constituţie, să îmi fac cunoscut punctul de vedere vis-a-vis de ceea ce se întâmplă acum pe scena politică a României, un punct de vedere care este în mod sigur acelaşi cu a milioane de români care s-au săturat de ipocrizia, laşitatea, lipsa de responsabilitate, indolenţa şi dorinţa de a fi la putere a unei mari părţi a clasei politice, care se vrea permanent căţărată la putere, care refuză permanent să ia în considerare votul nostru, dorinţa noastră, uitând că, atunci când au fost ei la putere, nu au făcut nimic pentru noi. Dar pentru ei nu contează. Ei se doresc eterni conducători ai României,dar pe noi iarăşi au uitat să ne întrebe ce dorim. De aceea eu, un cetăţean român le transmit următoarele: Jos mâna de pe bucata mea de Romanie... Nu e vina mea că sunt român ca şi voi. ªi, la fel ca şi voi, am şi eu dreptul la bucata mea de Românie. Spre deosebire de voi, eu sunt doar muritorul fără pretenţii. Nu am venit niciodată cu pretenţia de a fi ales conducătorul vostru, aşa cum aţi venit voi. Nu am venit pentru simplu fapt că am fost pe deplin conştient că nu am această menire. De aceea v-am acceptat pe voi, v-am votat, v-am plătit tot ce mi-aţi cerut ca plată, în schimbul ajutorului promis de voi. ªi am plătit destul ca să constat că voi nu doreaţi altceva decât să puneţi mâna şi pe bucata mea de Românie. Am plătit destul pentru a nu-mi mai permite să vă mai dau din pâinea copiilor mei, fără ca voi să-mi oferiţi ceva. Am plătit destul să aflu că pe bucata voastră de Românie aveţi alte legi şi alte drepturi faţă de mine. Am plătit destul ca să-mi întăresc convingerea că nu sunteţi capabili decât de hoţie şi jaf. Gata, nu vă mai vreau! Nu mai vreau ca semenii mei să mă jefuiască cu propriul meu acord. Nu mai vreau să vă plătesc pentru ca voi să-i seviţi pe cei care mă jefuiesc la căldură, la electricitate, la bucata de pâine a copiilor mei. Plecaţi de pe bucata mea de Românie! Prefer liniştea copiilor mei în schimbul neputinţei voastre. Prefer cinste şi onoare pentru copiii mei în schimbul hoţiei voastre. Prefer sărăcie şi dreptate în schimbul minciunii. Nu vreau să ajung vreodată să aduc aceleaşi acuze propriilor mei copii. Staţi departe de ei şi de bucata mea de Românie.

poastat de catre "justitiarul " pe [ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
=D>=D>=D>=D>

@pneagu, este un manifest decent. Nu ai incalcat nimic.

Autorul acestui manifest care, de altfel, imi pare unul intemeiat, se exprima destul de pasnic. Totusi, undeva greseste, anume, afiramand ca, spre deosebire de EI, el este un simplu muritor. Ei bine, simpli muritori sunt si EI. In plus, NOI suntem mai multi , iar ei sunt acolo datorita vointei noastre .
Si pentru ca noi i-am propulsat acolo, s-ar putea presupune ca raspunderea nu este doar a LOR, ci am putea fi si noi trasi la raspundere in solidar cu ei. De ce? pentru lipsa noastra de diligenta, de a nu fi stiut sa alegem. Ar fi nedrept sa le lasam doar LOR povara raspunderii. Oare NOI nu ar trebui cumva sa dam socoteala pentru naivitatea si nestiinta noastra?
Se presupune ca omul invata din greseli... se pare insa ca aici, in ale politicii, vom da mereu gres. Si unii, si ceilalti. Intr-un fel , daca ar trebui sa dam socoteala cu adevart in fata vreunei instante, nimic nu ar opri-o sa ne acorde circumstante atenuante. Cum sa invatam ceea ce n-am fost lasati sa invatam si cum sa fim lasati sa traim ceea ce nu ni s-a permis sa traim, cand drepturile noastre ne-au fost dosite, si nici macar nu stiam ca avem niste drepturi.
Pana una alta, aceasta simbioza intre NOI si EI , ne obliga sa ramanem solidari, chiar daca ei isi trag putertea din noi, sa nu uitam ca noi suntem aceia care le-o dam..benevol .
Si totusi, avem multe motive sa ne bucuram. Nu stim ce ne vor aduce aceste alegeri.... se presupune ca vor fi unele schimbari, cum ar fi o noua revizuire a Constitutiei, in urma referendumului.
In afara de asta, dupa alegeri, vin sarbatorile. Asa incat , cel putin o vreme, ar fi bine sa ne concentam atentia asupra a ceea ce ne apartine cu adevarat. Frumusetea sarbatorilor noastre, traditiile, colindele , nu ni le poate lua nimeni. Ele ne definesc, Si fiecare dintre noi se poate bucura de o bucata uriasa ...
legally ,multumesc pentru incurajarile pasului 2 ...20 de ani este mult timp ... ,traiesc in aceasta "democratie"cu sacrificiul colegilor mei care au murit langa mine la revolutie cu acelor care au fost luati de mineri si suiti fara drept de apel in dube la mineriade.
Au trecut anii si am tot sperat si am tot votat si iar am votat si iar am sperat dar...vine o vreme cand trebuie sa-ti dai seama ca nu contezi decat la urna de vot iar eu nu mai vreau sa conteze ei pe mine in acea zi sau zile.
Ei in tot acest timp ma ignora ,m-am hotarat sa-i ignor si eu .
S i absenta este un VOT!

Alte discuții în legătură

Sa il votam pe brancusi ! nucu$ nucu$ [i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup: ... (vezi toată discuția)
Datoria civica de a merge la vot praetore praetore Datoria civica de a merge la vot sau de a participa in sectiile de votare, cat la moda e? cine mai face asta? impresii? sfaturi in cazul secund ? :D B-) (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)