avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Permis de munca in germania cu rezidenta in romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Permis de munca in germania cu rezidenta in romania

Buna ziua as dori sa intreb in legatura cu permisul de munca al sotului meu
El este cetatean pakistanez ..ne -am casatorit si a primit un permis de sedere si munca in Romania (temporar deoarece asa este procedura...se reiinoieste dupa 1 an ) ...cum in tara noastra e greu de trait am decis sa lucram in Germania ..eu am gasit de lucru si agentia unde lucrez eu este pregatita sa ii ofere si lui un loc de munca dar ne au zis sa ne interesam daca el are dreptul sa lucreze aici sau nu ...si ce ar trebui sa facem daca da
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie AuraAyan AuraAyan Buna seara!Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,căsătoria este înregistrată în Registrele Romane.Avem un băiețel în vârstă de 10 luni,ne ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie AuraAyan AuraAyan Buna seara!Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,căsătoria este înregistrată în Registrele Romane.Avem un băiețel în vârstă de 10 luni,ne ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)