avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cu cat timp înainte trebuie sa ma întorc la munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cu cat timp înainte trebuie sa ma întorc la munca

Cu cat timp inainte trebuie sa ma întorc la muncă ca să primesc stimulentul atata timp cat tatal nu isi ia luna lui? Eu am concediu pentru creștere copil până pe data de 29 noiembrie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dascalu Andreea Bianca , utilizator 16:21, 30 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este data de nastere a copilului ?
29 decembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de 29 octombrie 2018, indiferent daca tatal intra sau nu in CCC, va trebui sa reveniti in activitate pentru a primi stimulent de insertie.
Va multumesc! Eu am fost si am intrebat la asistență socială și mi-au spus că trebuie să mă întorc la munca cu 92 de zile inainte
Deci sa inteleg ca nu are treaba daca tatăl nu isi ia luna lui?

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie croberta croberta Daca mama se intoarce mai devreme la serviciu, iar tatal refuza sa-si ia acea luna de crestere copil, mama mai are dreptul la stimulent de insertie pana la 3 ... (vezi toată discuția)
Inserție copil Nelus1976 Nelus1976 Când trebuie să încep serviciul pentru ă beneficia de inserția ptr cresterea copilului (vezi toată discuția)
Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)