avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere spaniol
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere spaniol

Buna ziua!!!Pe data de 3.06.2018 mi_a expirat permisul de conducere obtinut in Spania!!!Sm depus actele pt preschimbarea acestuia dar fara drept de conducere pana ajunge celalalt!!!Ce demersuri trebuie sa fac pt obtinerea unei dovezi pana ajunge permisul???

Alte discuții în legătură

dovada inlocuitoare permis spaniol expirat ? cristiangheorghe1985 cristiangheorghe1985 buna ziua,am obtinut permisul in Spania si imi expira la data de 21.05 2018. Intrebarea este daca pe timpul procesului de verificare primesc dovada ... (vezi toată discuția)
Permisul expirat P Bianca P Bianca Locuiesc in Spania și am permisul expirat de câțiva ani. Precizez că nu am schimbat permisul obținut în România pt cel spaniol. Cum as putea sa îl ... (vezi toată discuția)
Durata preschimbãrii permisului de conducere moldovenesc cu cel românesc EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut ... (vezi toată discuția)