avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sechestru
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sechestru

Procesul penal s-a terminat definitiv dar instanta nu s-a pronuntat si asupra sechestrului.Tin sa precizez ca am achitat integral prejudiciul ,partea in solidar achitata tot de mine.Daca ma plimb cu autoturismul care este sub sechestru ce risc,daca am achitat integral prejudiciul?

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator pus de parchet ContSters241638 ContSters241638 In urma unei condamnari penale am fost obligat impreuna cu alti 10 inculpati la plata unei sume de 130.000 lei in solidar. Banii au fost impartiti in mod ... (vezi toată discuția)
Raspundere solidara in penal si sechestru dana_toader dana_toader In cazul in care s-a hotarat raspunderea solidara a inculpatilor, este normal ca un singur inculpat sa plateasca pagubele produse in intregime doar pentru ca ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă puterea de lucru judecat a procesului penal în procesul civil? sphinx sphinx Am deschis o actiune civila care, in faza de recurs, a fost suspendata deoarece a inceput procesul penal in aceeasi cauza, proces in care aveam calitate de ... (vezi toată discuția)