avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DEBIT PRINCIPAL SUPLIMENAR
Discuție deschisă în Executare silită

DEBIT PRINCIPAL SUPLIMENAR

Buna ziua. In urma unei incheieri date de judecatorie se infiinteaza poprire pe salariu pentru o suma care reprezinta debit principal, o alta suma care reprezinta dobanda , o suma care reprezinta penalitati. Se stabileste o sma pe total.Executorul dupa ce se achitaa aceasta suma , face un proces verbanl si spune ca s-a incasat suma respectiva asa cum este stabilita pe incheierea de la judecatorie.Creditorul vine cu cerere de staruire pentru o restanta , ce ar reprezenta debit principal.De unde mai rezulta debit principal , daca conform PV.facut de executor , se stabileste ca s-a incasat suma de....asa cum este prevazut in inceiere si pentru care s-a facut poprirea.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cerere de staruire in executare iulia2015 iulia2015 Buna ziua.In baza unei cerere de staruire din partea creditorului , executorul judecstoresc poate pune poproire pe venit? este cererea de staruire un act de ... (vezi toată discuția)
Executare silita miheala miheala Buna ziua, sunt executata silit inca din aprile 2015 si am poprire pe salariu pentru suma de 11.455,79 EUR la cursul BNR din ziua platii debit principal la ... (vezi toată discuția)
Optiuni girant executat silit shadow_2 shadow_2 Buna ziua, am nevoie de cateva sfaturi privind optiunile pe care le am (acum) in calitate de girant in situatia de executare silita pe salariu. Iata datele ... (vezi toată discuția)