avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dacă un cetățean este privilegiat de o autoritate ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dacă un cetățean este privilegiat de o autoritate publică, ce poate să facă pe cale legală?

Dacă față de cetățeanul respectiv se dispune măsura internării nevoluntare pentru comiterea unei fapte prevăzute de legea penală, aceiași măsură trebuie să se dispună față de toți cetățenii care au comis aceiași faptă. Este vorba de un cetățean cu simț civic, care nu tolerează discriminarea și fărădelegea.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
ContSters396991, utilizator

Alte discuții în legătură

Dacă internarea nevoluntară într-o instituție medicală nu este considerată sancțiune, cum se poate deduce aceasta din durata pedepsei? ContSters396991 ContSters396991 E [i]logic[/i] așa ceva? Art.184, Codul de Procedură Penală (28) Perioada în care suspectul sau inculpatul a fost internat într-o instituţie de ... (vezi toată discuția)
În ce formulă se solicită consimțământul scris al persoanei audiate pentru a fi expertizată psihiatric? ContSters396991 ContSters396991 În ce formulă se solicită consimțământul scris al persoanei audiate pentru a fi expertizată psihiatric? (vezi toată discuția)
Saltat de mascati la 6 dimineata abuziv eusaisapte eusaisapte Sunt suspect cica de ultrajul judiciar, fapta care evident nu exista fiindca nu exista infractiunea care constituie ultrajul judiciar. Inafara de aceasta ... (vezi toată discuția)