POPA GHEORGHE a scris:
... Acest gen de sisteme de ventilatie se calculeaza si se intocmeste proiect care trebuie sa detina toate avizele necesare.
Cosul de evacuare la aceste sisteme se proieceaza la o inaltime corespunzatoare peste cota cea mai inalta a zonei, tinand cont de curentii de aer si de debitul de evacuare a gazelor esapate in atmosfera.
...
Pentru functionarea legala, respectiva firma de catering trebuie sa detina autorizatie de la primarie, care se obtine in baza cererii formulate de firma. La cerere se anexeaza proiectul tehnic al firmei de catering inclusiv al sistemului de ventilatie de evacuare.
Autorizatia se emite de catre primarie in baza cererii, proiectului si a avizului locatarilor. Solicitati la primarie, in scris, cu nr. de inregistrare/ data sa va comunice documentele in care s-a emis autorizatia de functionare si daca a fost anexat avizul notarial al vecinilor.
...
Multumesc pentru raspunsuri.
Puteti sa ma indrumati catre textele in care se prevede ceea ce am citat mai sus legat de proiectarea si executarea sistemelor de ventilare?
Cererea de de comunicare a documentelor mentionate se face in baza legii 544/2001 (accesul la informatii de interes public)?
Avand in vedere ca peste drum sunt blocuri de 10 etaje, imi este tot mai clara ilegalitatea insalatiei.
In legatura cu parcarile neregulamentare am sesizat deja politia locala, care se ocupa de proleme legate de parcari ilegale, si au sanctionat masinile parcate necorespunzator. Dar fiind multi angajati (in jur de 70 conform ANAF), reusesc ca mute masinile imediat ce vin politistii locali. Acestia aplicand sanctiuni doar masinilor ramase, care nu au legatura cu restaurantul.