avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare cabinet de fizioterapie si kinetoterapie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare cabinet de fizioterapie si kinetoterapie

Sunt absolvent al facultatii de kinetoterapie in 2016 si detin autorizatie de libera practica.
Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un cabinet de fizioterapie si kinetoterapie si care sunt conditiile. (este obligatoriu asocierea cu un medic de recuperare sau este suficient un contract de colaborare cu acesta)?

Va multumesc si astept cu nerabdare ajutorul dumneavoastra
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
vvicki, utilizator

Alte discuții în legătură

Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie. Siabella Siabella Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet de recuperare medicala Diana2023 Diana2023 Sunt absolventa de kinetoterapie la UMF Cluj cu aviz de libera practica. Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet fizioterapie si kinetoterapie bmd21 bmd21 Sunt absolvent de kinetoterapie la UNEFS cu libera practica. Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de fizioterapie si ... (vezi toată discuția)