Buna ziua,
am depus astazi la ONRCB cerere de suspendare temporara a activitatii firmei.Termenul de judecata este de 20 mai 2010!
Intrucat firma numai are activitate, ce modalitate exista pentru a fi suspendata din punct de vedere fiscal, deoarece nu cred ca este normal sa platesti impozite din moment ce nu mai are activitate.
Va multumesc anticipat.
Inactivitatea fiscala e separata de suspendarea activitatii dpdv juridic, dar inactivitatea fiscala nu va scuteste de impozitul forfetar.
Ati putea incerca sa schimbati sediul intr-un judet unde registrul are activitate putina si termene scurte (am auzit ca Braila ar fi in aceasta situatie).
Da, dar eu am depus actele la ONRCB, ca atare cum pot sa depun actele penyru schimbare in alt judet pana nu se judeca aceasta cerere? In plus, asta ar insemna ca dupa schimbarea de sediu, ar trebui sa depun din nou cererea de suspendare a activitatii firmei, cand eu mai am deja una pe rol? In afara de asta numai mutarea dosarului fiscal din Bucuresti la un alt judet nu stiu cat timp ar dura, deoarece am un client care s-a mutat din sectorul 5 in sectorul 1 si nici acum dupa 2 ani nu s-a transferat dosarul fiscal si nu s-au facut compensarile.Deci nici aceasta metoda nu ar ajuta prea mult.Multumesc.