avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoana care beneficiaza de pensie serviciu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoana care beneficiaza de pensie serviciu anticipata

Societatea doreste sa angajeze o persoana trecuta in rezerva din MAPN, care beneficiaza de pensie serviciu anticipata partiala conform art 18 alin 1 lit b din Legea 223/2015. In decizia de pensionare la temeiul trecerii in rezerva este specificat art 85 lit b din legea 80 din 1995 privind Statutul cadrelor militare, sunt clasati inapt pentru serviciu militar de catre o comisie medico militare gradul de invaliditate 3 Pot angaja aceasta persoana cu 8 ore sau 4 ore.
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se poate iesi la pensie anticipata partiala la 42 de ani? dorat dorat lucrez in mapn de 20 de ani si am 42 de ani si sunt dat apt limitat pentru serviciul militar de către comisiile de expertiză medico-militară.Pot iesi la ... (vezi toată discuția)
La ce tip de pensie mă încadrez la 47 de ani? Daniel73 Daniel73 Am în sistemul militar 29 de anI, 2 ani scoala militara și 27 de ani in serviciu fiind 21 de ani pe condiții speciale și 6 ani pe deosebite. De curând am ... (vezi toată discuția)
Pensionare Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Ce vechime trebuie sa ai și la ce vârstă de pensionezi ca și cadru militar? (vezi toată discuția)