avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Initiala tatalui scrisa gresit in documentele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Initiala tatalui scrisa gresit in documentele de identitate

Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Socrul meu impreuna cu fratii lui vor sa vanda casa parinteasca in care a stat fratele cel mai mic si a decedat.Cand a fost la primarie persoana care se ocupa de cadastru a comunicat ca din cauza inialei tatalui scrisa gresit in documentele de identitate fratelui decedat nu poate sa vanda ca Paun P Ion in loc de Paun E ion nu este fratele lor.Mentionez ca fratele pana cand a murit din cauza problemelor neurologice a avut grija socrul meu de el pana cand a murit.Nu imi dau seama cum cand a platit toate datoriile pentru el la Primarie socrul meu a fost fratele lui si acum nu mai este fratele lui?
Va rog sa imi comunicati ce trebuie facut din punct de vedere legal.
Multumesc .O seara frumosa!

Alte discuții în legătură

Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?socrul ... gabitag gabitag Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?Socrul decedat înaintea soțului Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Uzucapiune vs. contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere lore2013 lore2013 Am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns. Provin dintr-o familie de 6 copii , eu fiind cea mai mare la parinti. Am 68 de ani si sunt pensionara. Fratele ... (vezi toată discuția)
eroare notar act partaj si certificat mostenitor Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna ziua!Am mers cu socrul meu si cu sotia sa facem un contract de intretinere pt casa si terenul de la tara,care i-au revenit socrului in urma partajului ... (vezi toată discuția)