avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere vanzare teren agricol extravilan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere vanzare teren agricol extravilan

Cererea de vanzare s-a facut prin imputernicit anul trecut. Vanzarea nu s-a efectuat si ntre timp preemtirul imputernicit a decedat. Mai este valabila acea cerere si oferta de vanzare inregistrate la primaria de care aoartine terenul?

Alte discuții în legătură

Partaj razvan33D razvan33D Se poate elibera de catre autoritatile competente un certificat de urbanism privind circulatia imobiliara si dezmembrarea unui teren in 3 loturi pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare lisav lisav Buna ziua, In anul 2007, mama mea a facut o promisiune de vanzare-cumparare ptr. o suprafata de teren intravilan, prin care se obliga sa incheie actul de ... (vezi toată discuția)