avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pașaport in alt județ
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pașaport in alt județ

Eu locuiesc in Piatra Neamț, am platit taxele poștale ,ptr un pasaport electronic simplu pe 5 ani, insa am intampinat o problema, nu pot depune actele pana pe data de 20 august , ceea ce ptr mine e foarte tarziu, eu pe 11 august plec din țara. Am gasit sa fac rezervare ptr pașaport la Bacau, acum marți, Însă, daca eu am platit la neamț ptr pașaport , in bacau pot merge cu chitanța de aici ?

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate a minorilor numai cu un parinte !!! Izabella_Bianca Izabella_Bianca Buna ziua !! Am si eu o intrebare la dvs. In caz ca sotia este in Spania ce acte ar trebui pentru a merge cu 3 copii ( 2 minori 16 si 10 ani si 1 major ) in ... (vezi toată discuția)