avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie asigurari de sanatate persoane fara venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie asigurari de sanatate persoane fara venit

Sunt o persoana fara venit si doresc sa inchei o asigurare de sanatate pe un an. Este adevarat ca pot plati pe un an intreg contributia de 190Ronx6? Adica 1140 Ron pe un an intreg, un an/12 luni din momentul incheierii contractului? Pot sa mai depun acea declaratie sau data extrema a fost 15 iulie? O pot depune oricand , sa spunem 15 septembrie si sa platesc 1140 cu valabilitate pana pe 15 septembrie 2019?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
constantad, utilizator

Alte discuții în legătură

Coasigurat Alexandra Nico Alexandra Nico Buna ziua. Poate o persoana care este pensionara si asigurata in sistemul public de sanatate sa aiba o fiica (nu minora, dar care nu realizeaza venituri) ... (vezi toată discuția)
Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)