avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Actiune darea in plata
Discuție deschisă în Executare silită

Actiune darea in plata

Buna ziua:

Avem urmatorul dosar de dare in plata. Debitorul cheama in instanta creditorul pentru constatarea dării in plată in baza legii . 77/2016. Si avem urmatoarea solutionare :
Respinge excepţia de inadmisibilitate invocată de pârâta OTP FAKTORING ZRT. Admite cererea formulată de reclamanţii ........... in contradictoriu cu pârâtele OTP BANK ROMANIA SA si OTP FAKTORING ZRT. Dispune transferul dreptului de proprietate asupra imobilului proprietatea reclamanţilor ....................., către pârâte. Constată stinse obligaţiile născute din contractul de credit ipotecar. Fără cheltuieli de judecată. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Hunedoara.

Apoi Otp Factoring face apel iar instanta respinge ca nefondata :Respinge excepţia de inadmisibilitate invocată de pârâta OTP FAKTORING ZRT. Admite cererea formulată de reclamanţii .................... in contradictoriu cu pârâtele OTP BANK ROMANIA SA si OTP FAKTORING ZRT. Dispune transferul dreptului de proprietate asupra imobilului proprietatea reclamanţilor ......., către pârâte. Constată stinse obligaţiile născute din contractul de credit ipotecar. Fără cheltuieli de judecată. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Hunedoara.

Intrebare este ce ar mai trebui facut pentru a se face transferul de proprietate si cat ar mai dura aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa radiez o masina vanduta cu act de mana Larryssa78 Larryssa78 Buna ziua, As dori sa va intreb daca mai exista vreo posibilitate pentru radierea unei masini in cazul in care desi am actionat in instanta pentru a putea ... (vezi toată discuția)