avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contencios administrativ

Buna ziua,
Am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de polițist local. Când am depun dosarul, am constatat ca nu au publicat, la fișierul instituției, anunțul pentru concurs, iar secretarul comisiei, in momentul depunerii dosarului, mi-a dat o foaie care avea datele despre concurs, bibliografia, însă lipsea Constituția României, iar la proba scrisă am avut o întrebare din Constituție care avea 10 puncte.
Menționez ca, nu am făcut contestație la proba scrisă, doar la proba de interviu, însă contestația de la interviu a fost respinsă, cu toate ca la sfârșitul interviului nu mi-au dat documentul,unde au consemnat, să-l verific și să-l semnez, apoi in cele din urma m-au eliminat.
Întrebare: Pentru ca in bibliografia pe care mi-au înmânat-o, nu era Constituția României, și nu au afișat nicăieri la sediul instituției anunțul pentru concurs, pot cere in Contencios administrativ sa anuleze concursul sau mai bine cer reevaluarea mea ?
Aștept comentariul vostru.
PN
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Pauviv, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice castigat de contracandidatul meu, pe care nu l-am vazut carmen17 carmen17 As dori o parere de la cine are cunostinta de un caz similar... Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii pb, am fost singura care a promovat ... (vezi toată discuția)
Examen functionari publici adirosu adirosu Am susţinut un examen pentru ocuparea unui post temporar vacant de consilier principal la o instituţie publică şi am avut următoarea problemă: la unul ... (vezi toată discuția)