avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS si CASS pentru pensionar care incaseaza dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS si CASS pentru pensionar care incaseaza dividende

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca un pensionar primeste dividende, el datoreaza bani pentru CAS si CASS pe sumele incasate din dividende?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:43, 20 Iulie 2018
Pentru ca sunteti pensionar, veti depune declaratia unica si veti plati doar cass daca venitul anual din dividende va fi peste plafonul celor 12 salarii minime adica in acest an 22800 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass 10% se aplica asupra valorii dividendelor incasate sau a plafonului de 22800 lei? frem frem Buna, Suntem o microintrepindere neplatitoare de tva si as dori sa aflu incepand cu ce valoare a bonului fiscal tb sa cer factura de la furnizor. Si va rog ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Impozit si cass pentru venituri din activitati independente + dividende danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)