avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... valabilitate permis Ucraina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

valabilitate permis Ucraina

Salutăm,
Puteţi să ne spuneţi vă rog dacă titularul unui permis de conducere categoriile C, E, obţinut în Ucraina poate profesa(ca şofer profesionist) în state ale Comunităţii Europene ? Dacă aceasta presupune o eventuală preschimbare sau echivalare a permisului, cum ar trebui procedat în acest sens ? Menţionăm că respectivul are dublă cetăţenie, romană şi ucraineană.
Cu mulţumiri,
Mircea Tatarici.

Alte discuții în legătură

Buna seara! pot detasa un sofer in italia daca are permis de ... ruxandra@humansource.ro ruxandra@humansource.ro Buna seara! Pot detasa un sofer in Italia daca are permis de conducere ucrainean?El este ucrainean, dar are si cetatenie romana ( CI de Romania), dar permisul ... (vezi toată discuția)
Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Modificare valabilitate permise de conducere din 19 ianuarie 2013 cyan cyan dupa ultimele \"noutati\" anuntate privind modificarea OUG 195/2002 incepand din 2013, pe langa cea bine cunoscuta privind vehiculele inmatriculate in ... (vezi toată discuția)