avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Normarea personalului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Normarea personalului

Buna ziua , in urma transferului de atribuții medicina Scolara de la Sp copii la autoritatea publica locală , am primit pe lângă Cabinete școlare avute și ATE unități școlare fără act adițional la contractul individual de munca . După legea actuala de normare a personalului am atras atenția ca suntem supranormate pe Nr de unități sanitare. Ni se Răspunde ca unitățile unite juridic ( liceu , scoala gen , grădinița ) se considera o singura unitate . Atunci cum se încadrează personalul medical pe unitatea cuplata juridic? Ca liceu sau scoala sau Gradi?????

Alte discuții în legătură

Normare cadre medicale scoli VlaicuLia VlaicuLia Cum se face normarea personalului medical din Cabinete medicale școlare, acestea fiind transferate la autorități publice locale ?.Daca unități de ... (vezi toată discuția)
Normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui liceu bd1312001 bd1312001 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti un normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical scolar luci.elena luci.elena Va rog sa-mi spune-ti daca int-un singur cabinet scolar al unui liceu poate functiona inca un cabinet scolar care deserveste alte scoli.Mentionez ca este un ... (vezi toată discuția)