avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE DE BOALA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE DE BOALA

Unde se face contestatie pentru tăierea pensiei de boala?
Cel mai recent răspuns: Cami cami , utilizator 09:10, 7 August 2018
La Comisia de Expertiză, adică tot la doctorul care v-a tăiat încadrarea în grad de invaliditate. Numai aveți grija sa nu depășiți termenul de 30 de zile.
Va multumesc!!
Eu am fost chemată la Bucuresti pentru verificare,si am primit plicul cu răspunsul..pentru ca nu mi.a dat raspuns pe loc.Eu fiind bolnavă cu depresie si alte probleme.Si vreau sa fac contestatie pentru ca nu este normal sa.mi taie pensia..Din anul 2003 sunt sub tratament antidepresiv.tensiune.AVC ISCHEMIC.SI ALTELE.Vreau sa contest si sa.mi fac dreptate.
Dacă ați fost chemată la Comisia centrală de la București și v-a tăiat încadrarea în grad de invaliditate, e complicată situația.
1. Ați completat lunar la doctorul Psihiatru programul recuperator`??
2. Ați stat internată în spital la Psihiatrie cel puțin odată pe an`?
Am fost internată anual la doctorul psihiatru.Si imi iau tratamentul regulat (chiar mi.a mărit doza) deoarece mam simtit rău.Am avut gradul3 de boala.Nu mam prefăcut ca si altii care iau pensii pe nedrept.De ce mi se intampla mie?

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ca sa iau pensia inapoi? Velicu Gabriel Velicu Gabriel buna ziua am fost pensionata pe boala si dupa doi ani am fost chemata la bucuresti si mi sa taiat pensia dar mia dat cod de boala g40 f61 m54 si mia spus ca nu ... (vezi toată discuția)