av.antoanelageaman a scris:
Sincer, asta da problema! Sansele sunt extrem de mici sa i se incredinteze copilul in cadrul divortului, daca tatal l-a solicitat.Apoi, sincer, ce credeti ca ar fi in interesul copilului?Stiti cum se manifesta schizofrenia?...mai mult, nu stiu in ce masura va aprecia instanta frecventa vizitelor...depinde de cum se apara , cat de grava e boala, care e pozitia sotului si...aprecierea instantei.
Nu-mi vine sa cred cat de usor se poate strica o casatorie si un copil va ramane fara mama, doar pentru simplu fapt ca mama copilului sufera de schizofrenie. Mama care isi ingrijeste copilul, ... care l-a dorit mai mult decat tatal copilului ca sa il aduca pe lume sa fie privata de dreptul de as mai vedea pruncul inainte de culcare... Cum e posibil sa-l castige tatal, care mai mult decat atat, stiind starea de sanate al sotiei sale inainte de casatorie, a cerut sa se casatoreasca cu aceasta, facand cununie (biserica+restaurant), cumparandu-si impreuna cu ajutorul parintilor de ambele parti, un apartament, iar week-end de week-end, acesta (sotul) sa paraseasca domiciliu, impreuna cu mama sa (respectiv soacra sotiei) si copilul, sa munceasca la gospodaria soacrei mai sus mentionata, in timp ce sotia ramanea la domiciliu, singura, sa intretina apartamentul, spaland, curatand si calcand rufe dupa caz? Mentionez ca ambii soti au servici dinainte de casatorie.