avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie dupa 4 ani de indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie dupa 4 ani de indemnizatie

Buna ziua!
Am doi copii născuți la o diferență de 2 ani. Referitor la stimulentul de insertie am găsit ca e nevoie de "actele doveditoare care să ateste că în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri impozabile;". Avand in vedere ca anterior nasterii celui de al doilea copil am primit indemnizatie pt primul copil, mai pot primi stimulentul de insertie daca ma reintorc la munca cu 60 de zile inainte de a împlini 2 ani?

Alte discuții în legătură

S-a modificat legea acordarii stimulentului de insertie? Claudiacristina Claudiacristina Buna ziua, am si eu o intrebare legata de stimulentul de insertie acordat de stat, daca poate cineva sa imi raspunda. Am auzit ca se acorda un stimuent de 600 ... (vezi toată discuția)
Stimulent crestere copil nicolsh nicolsh Am un copil de 1an si 8 luni si sotul beneficieaza de stimulent de insertie pana la 2 ani dar avand in vedere ca s-a nascut al doilea copil de 3 saptamani ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie acordat parintilor conform noii legi FV2016 FV2016 V-as ruga sa ma lamuriti daca eu pot beneficia de stimulent de insertie, in ce conditii si pe ce perioada voi primi acest stimulent, in caz ca ma incadrez. ... (vezi toată discuția)