Buna ziua,baiatul nostru este acuzat ca a spart un telefon can se jucau in parcul de copi,dar pe data respectiva el nu avea cum sa fie ca am fost plecati an alt judet la strand,am cerut sa vedem pe camera parcului ce sa antamplat,am chemat si proprietarea telefonului sa vedem anpreuna cum sa antanplat dar nu a vrut doar atat nea zis sa platim telefonu,care ar fi pasi urmatori sa le facem,va multumesc
Nu plătiți nimic!
În eventualitatea unui litigiu, este necesar să faceți dovada că nu ați fost în localitate!
Deși oricum ab initio sarcina probei e în terenul lor din moment ce ei emit pretenții.
Biletul nu avem ca e cu bratara dar am dovedid ca seara la ora 19 am iesit din parcarea strandului asa nea aprobat primarul sa vedem inregistrarea de la parc,am fost mai multe fam la strand de la noi din comuna si culmea e ca si sora fetei era acolo la strand
Acuma a venit cumnatu la noi si la oprit parinti fetei ca sa platim telefonu,maine vreau sa merg sa depun plangere la politie ca nu se poate asa ceva baiatul a fost in parc si toti copii as bat joc de el nu mi se pare corect sa vina acasa plangand pentru o fapta ce nu a comis
Corupere de minori
cry_ana
numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)