avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Jignirea organelor de politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Jignirea organelor de politie

Bună ziua, în cursul zilei de astăzi am întrebat un coleg aflat pe partea cealaltă de drum "gaborii zic ceva dacă traversez pe aici", o mașină de politie aflata în preajma a venit la mine și mi-au spus ca i-am jignit și mi-au aplicat o amenda de 1000 de lei. Sunt curios dacă nu cumva e abuz de putere având în vedere ca nu m-am adresat lor ci discutam cu prietenul., și dacă nu pot contesta amenda.
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 14:27, 22 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta pv,ce sanse aveti ramane de vazut.
Ca avocat raspunsul dvs. ma uimeste. Ar trebui sa stiti din relatare daca are sanse sau nu... Ca se poate contesta un PV stie orice copil...
Parerea mea e ca gabor nu este o jignire: gabor, gabori s. m. (intl.) 1. polițist. 2. subofițer de penitenciar; gardian. 3. țigan ungur. [ link extern ]
Politistii ar trebui sa si probeze acuzatia in caz de contestatie.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
LUCk33ro, utilizator
Daca eu va spun ca aveti sanse ,va incalzeste cu ceva?,Singura in masura sa dispuna asupra solutiei este instanta de judecata.Spete care pareau clare sunt respinse iar situatii ce pareau fara sanse se intampla sa fie admise asa ca procedati cum considerati de cuvinta.
Ca avocat puteti sa i spuneti clientului ca nu are sanse ... Speta clara nu ar trebui sa puna probleme unui avocat serios, parerea mea! Altfel am transforma procesele in loterie...
daca speta e asa clara, de ce mai aveti nevoie de o parere ?

Alte discuții în legătură

Comportare abuziva a politistului. plangere contraventionala monica.a monica.a Buna seara! Circulam pe un dn in localitate si un echipaj de politie ne opreste. Agentul de prezinta doar dupa ce am insistat de 2-3 ori. Nu-mi spune ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal trecere pietoni ContSters117697 ContSters117697 Un garcea mi-a luat permisul ieri. Sunt hotarat sa fac contestatie, si sunt 2 probleme de atacat (?PE CARE ma sfatuiti sa o reclam?): 1. politistul a ... (vezi toată discuția)
Legea de romania in cazuri rutiere de radar adry04 adry04 buna seara tuturor deci legile romanie sunt doar facute pentru gabori si pentru prostu de roman nimic.in aceasta dimineata am luat legatura cu 3 avocati pentru ... (vezi toată discuția)