avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accesul interzis magazin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accesul interzis magazin

Buna seara. Daca mi sa incheiat contractul de munca mai am voie sa intru in spatele magazinului unde este spatiul interzis persoanelor straine ? Mentionez ca am iesit cu paza prin spatele magazinul spre iesire unde sunt si camere..ma poate da in judecata de ceva anume?
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
Gaby29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 27 August 2018
Buna seara! Odata incetate raporturile de munca, Dvs. veti putea fi dosar un client in acel magazin si sa respectati atentionarile. De ce ati iesit cu paza prin spatele magazinului?
Nu mai aveti voie sa intrati in spatele magazinului unde este spatiul interzis persoanelor straine.
Am iesit sa fumez o tigara afara prin fata camerelor cu agentu de paza si sotia mea care lucreaza acolo. Dar sa fie o fapta grava asta? Sunt mai speriat de fel
Gaby29, utilizator
Nu este o fapta grava , fumatul... insa, nemafiind angajat nu mai aveti voie in anumite locuri din magazin.
Pot fi sanctionat prin lege pentru asa ceva ? Fapta penala?
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Fumatul in preajma copiilor buna ziua, au voie parintii sa fumeze ... MAndr99 MAndr99 Fumatul in preajma copiiilor Buna ziua, au voie parintii sa fumeze in preajma copiiilor in casa ? Pot sa ii acuz ca imi dauneaza sanatatii ? Mama sustine ca ... (vezi toată discuția)
Legat de fumatul in spatiile publice pirvugeorge80 pirvugeorge80 Am un vecin pe acelasi palier cu mine care nu vrea sa inteleaga ca nu are voie sa fumeze pe scara blocului. Ce ma sfătuiți sa fac? (vezi toată discuția)
Camerele video de la locul de munca Guffy09 Guffy09 Are voie șefii mei sa se uite pe camere toata ziua si sa ma sune ca nu le convine cum e așezată marfa într-un loc sau ca am scapat un client sau ca nu il ... (vezi toată discuția)