avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare proces verbal( s-a circulat fara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare proces verbal( s-a circulat fara rovinieta) dupa 30 de zile de la data constatarii contraventiei

Printr-un proces verbal intocmit in data de 31.07.2018 si primit in data de 27 08.2018 am fost instiintata ca am fost sancționata contravențional, în temeiul art. 8 alin.2 OG 15/2002 cu amendă în cuantum de 250 lei pentru ca am circulat in data de 05.05.2018 ora 15.06. fara rovinieta valabila. Proba, spun ei, s-a facut cu foto.
Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie deoarece nu sunt respectate prevederile legale, în sensul de întocmire și comunicare a procesului-verbal în termen de maxim 30 zile de la data constatării contravenției.
Mai este ciudat si faptul ca eu nu circul cu masina prin aceea localitate.
Multumesc! Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Amenzi pentru lipsa rovinietei livia1603 livia1603 Buna ziua, Daca circuli, neavand intentie, fara rovinieta 2 luni ce amenda este posibil sa platesti? Se poate contesta vreo amenda..sau de cate ori am ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, va rog?! cosminwon cosminwon Am primit o amenda de la cnadnr ptr rovinieta, la o masina vanduta acum 4 luni. Ma puteti invata, va rog, ce sa scriu in cererea de contestare(sau cum se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rovigneta sandoor sandoor Buna ziua, am o Dacie double cab, de 3 ani, pentru care anual in Octombrie cumpar rovigneta pe un an de zile ca sa nu mai am problema in urmatorii 12 luni. In ... (vezi toată discuția)