avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala

Sunt în pensie de boala de când aveam 29 de ani datorita unor probleme grave de sănătate. In cursul anului 2001 la a doua intervenție chirurgicala de cancer tiroidien std 4 cu metastaze am fost trecuta în gradul I cu însoțitor definitivata de o comisie de medici din Oradea. Sa crezut ca mor însă am scăpat ca prin minune. În 2015 am fost chemata la reevaluare datorita faptului ca o persoana care se recomanda într un grup de femei anonime din orașul unde locuiesc am fost chemata la comisie însă nu mi sau luat în calcul nici o analiza medicala ce le am oferit ci prin simplu fapt ca nu am murit mi sa schimbat pensia în gradul 2 fără absolut nici o evaluare. Mai mult decât atât am primit o decizie medicala cu nume greșit și diagnostic de cancer operat și recidivat plus depresie grava și recidivata chiar dacă nu figurezi ca bolnavă cu probleme psihiatrice. Am făcut din nou cerere de schimb de nume fără scandal însă nu pot accepta ca o persoana de pe strada fără date de identificare deșii a fost luata în evidenta pentru ca pe acea sesizare depusa de aceasta figurează o data și un număr de înregistrare. Întrebarea mea este dacă pot sa mi recuperez diferenta de banii în instanta din 2015 și pana acum plus dacă pot cere daune morale acestei persoane care în mod voit a acționat orbește sa mi facă rău? !Va rog să-mi spuneți ce as putea sa fac? Numai răspunsuri sigure vă rog pentru a putea lua o decizie. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Helppp pensie de boala marinela43 marinela43 Sunt în pensie de boala de când aveam 29 de ani datorita unor probleme grave de sănătate. In cursul anului 2001 la a doua intervenție chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala marinela43 marinela43 As vrea sa să vă pun câteva întrebări și va rog sa mi spuneți dacă exista vreo rezolvare. Sunt în pensie de boala încă din tinerețe pt ca am avut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap mariana47carmen mariana47carmen In anul 2008 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin si am fost operata.In urma interventiei chirurgicale au fost descoperite doua tumori maligne,una de ... (vezi toată discuția)