avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masuri si exceptii dispuse de instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masuri si exceptii dispuse de instanta

Buna ziua, in urma unei incheieri de sedinta, judecatorul de camera preliminara a dispus o masura noua "să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical, în special în scopul dezintoxicării;"Aceasta masura presupune o testare pentru consum de droguri sau pentru dezintoxicare?

Alte discuții în legătură

Unei persoane cercetate penal pentru trafic de droguri de mare ... semprevictorem semprevictorem Unei persoane cercetate penal pentru trafic de droguri de mare risc si posesie de droguri de mare risc pentru consum propriu, aflata sub control judiciar, i se ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la munca A.C.A.B. A.C.A.B. Buna ziua, in prezent ma aflu in control judiciar, masura dispusa de Tribunalul Bucuresti in luna februarie a acestui an.In urma cu o luna am lipsit 2 zile de ... (vezi toată discuția)
Mă aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni. zilele de prezență la secția de poliție pentru a semna sunt luni, miercuri și vineri, pot semna și în altă localitate? Alex576 Alex576 Buna ziua! Ma aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni. Cunosc obligatiile ce-mi revin si drepturile ce mi se restrictioneaza. Zilele de prezenta la ... (vezi toată discuția)