avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE CATEGORIE DE FOLOSINTA A TERENULUI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE CATEGORIE DE FOLOSINTA A TERENULUI

Suntem o societate agricola cu teren adus in societate de catre membri asociati ( valoarea terenului capital social -parti sociale) si vrem sa defrisam o suprafata de vie nobila ( parcelele sunt trecute in titlurile de proprietate ale membrilor asociati) si schimbarea categorie de folosinta in teren arabil.
Cum trebuie sa procedam
Multumesc

Alte discuții în legătură

Shimbare categorie de folosinta raluca77 raluca77 Buna seara am un teren cu suprafata de 2500m dintre care jumatate parintii au pus vie pe el.La primarie este toata suprafata inregistrata cu vie.Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Constatarea dreptilui de proprietate lordionis lordionis Buna. De ce documente am avea nevoie pentru obtinerea Ordinului Prefectului pt. constatarea dreptului de proprietate pe un teren intravilan fara constructie pe ... (vezi toată discuția)
Pășunea a devenit pădure Padurea Padurea In titlul de proprietate eliberat in 1991 categoria de folosinta a unei suprafete de teren este de pasiune , insa cu timpul, terenul respectiv s-a impadurit pe ... (vezi toată discuția)