avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire ANAF fara instiintare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire ANAF fara instiintare

Buna ziua!

In 2015 am avut un PFA pe care l-am inchis in data de 22 Martie 2017 din cate imi amintesc fara nicio datorie.
Acum 2 sapatamni am primit de la Anaf( persoane fizice)o instiintare de plata de 94 lei reprezentand penalizari din neplata contributiilor as sociale.
Nu am avut timp sa merg sa platesc iar in dimineata aceasta m-am trezit cu poprire pe cont in valoare de 1600 lei de la Anaf ( pers juridice)
Am intrat in spatiu virtual si am vazut pe prima pagina cei 94 lei, iar in josul paginii CASS pentru tot anul 2017 in valoare de 1600 lei.
Daca PFA a fost inchis la 22 Martie, sa zicem ca as mai avea de plata primul trimestru, dar celelalte 3 ?
Mai jos am in contul lor virati inca 400 lei pe care nu i-au folosit, deci chiar daca trebuie sa platesc si dupa ce am inchis PFA ( lucru pe care nu-l voi face ), suma trebuia sa fie 1294 lei, care figureaza la total obligatii de plata.
Pot face ceva?
Daca nu rezolv la ghiseu, ii pot da in judecata?

Alte discuții în legătură

Plata contributii pfa radiat ContSters455989 ContSters455989 Buna ziua mult stimata comunitate si avocati, am o problema : - Am inchis (radiat) PFA-ul meu in 22 februarie 2016 - Am fost la ANAF S1 in martie 2016 ... (vezi toată discuția)
Sume de transferat dintr-un cont in alt cont la anaf Ion Florentina Ion Florentina Buna ziua, In ianuarie 2016 am fost la ANAF sector 4, sa verific ce sume restante mai am de achitat, fiind PFA. Am primit primit dupa multe insistente ... (vezi toată discuția)
D260 spatiu virtual Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Am depus D200 la sfarsitul lui ianuarie pentru anul 2017 in spatiu virtual de la Anaf. Pana la data de astazi nu am primit raspuns , astept D260 ... (vezi toată discuția)