Taxă de reziliere contract celule stem. Este legală? Nu mi se pare corect, nu au prestat niciun serviciu și au vrut să mă înșele neprezentându-mi toate costurile înainte de semnare
Buna ziua. Acum un an am semnat un contract de recoltare celule stem cu o firma. Toate bune si frumoase pana cand dupa aproximativ 2 saptamani am fost la un târg de bebe la baby boom si am aflat de la un stand de prezentare ca pentru recoltare celule stam intr o clinică privată avem o taxă de recoltare de 2000 de ron taxă de care cea care ne prezentase contractul nu pomrnise nimic. Am sunat la firma sa fim siguri că asa e si s a confirmat că asa este. Am rezolvat contractul iar dupa un an imi vine un plic acasă ca trebuie sa plătesc o taxă de reziliere de 450 de ron. Nu mi se pare corect pentru ca nu au prestat niciun serviciu si au vrut să mă înșele si cu acea taxă de 2000 ron. Ce este de facut?
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu poate vorba despre inselaciune atata timp cat taxa este mentionata in contract.
Se pune intrebarea daca si taxa de reziliere de 450 lei este mentionata in contract si in ce conditii se aplica.
Orice document se citeste inainte de a se semna.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018 cyan, moderator
Comisioane bancare
ada2014
Buna ziua,
sotul meu are un credit bancar si cred ca are comisioane abuzive.(a fost un comision de risc care a fost doar redenumit cand a fost scos inafara ... (vezi toată discuția)