avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mașina pe care o conduceam a fost lovită
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mașina pe care o conduceam a fost lovită

Ma deplasam cu auto in mun Timișoara sunt lovit de o mașina care fuge am notat nr de înmatriculare ma duc la poliția rutieră am solicitat autorizație de reparație eu fiind din alt județ și am vrut sa depun o plângere care nu mi a fost primită pt motiv ca celălalt cons auto are timp 24 ore sa se prezinte la poliție asta fiind pe 18.06.2018 am ajuns acasă și am trimis o reclamație la IPJ Timiș care îmi comunica ca sesizarea mea a fost înaintată la serv rutier pe 27.06.2018 neprimind nici un răspuns pana azi10.09.2018,
Ce ma sfătuiți sa fac am rămas cu paguba ???

Alte discuții în legătură

Contestatie lord38 lord38 Buna ziua in data de 12.01.2019 am avut un accident pe a1 spre iesire pe e70 ma deplasam dinspre lugoj spre timisoara la iesire de pe a1 am prins o bucata de ... (vezi toată discuția)
Imi pot repara masina la scurt timp dupa un accident cu victima? niculina25 niculina25 Buna ziua.Spuneti-mi va rog,daca imi pot repara masina lavariata a scurt timp dupa un mic accident cu victima?Cel de la RAR mi-a dat o hartiuta pentru a mi ... (vezi toată discuția)
Accident butnar11 butnar11 Buna ziua, Aveam autoturismul parcat in fata firmei la care lucram si un coleg mi-a lovit masina cu ... (vezi toată discuția)