avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare tichet Rabla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare tichet Rabla

Buna ziua,

As dori sa cumpar o masina noua, iar dealerul auto mi-a propus sa apelez la programul Rabla pentru a beneficia de reducere.
Nu am masina pentru a obtine tichetul respectiv, dar dealerul a spus ca un tichet se poate cumpara de la proprietarul unei astfel de masini si eu sa il folosesc.
Este legala cumpararea unui tichet? Stiu ca intre persoane fizice se poate ceda, dar asta inseamna dar gratuit sau si contra unei sume de bani?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Programul rabla ContSters408165 ContSters408165 Doresc sa cumpar un auto nou prin programul Rabla. Am apelat la un dealer autorizat dar din cauza unei neintelegeri am renuntat la serviciile acelui dealer si ... (vezi toată discuția)
Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Tichete valorice din programul rabla liliana v liliana v cum se pot cumpara LEGAL tichetele valorice din programul rabla (vezi toată discuția)