avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare aplicatie mobila Google Play
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare aplicatie mobila Google Play

Buna ziua !
Administratorul societatii la care lucrez a dezvoltat o aplicatie mobila pe care doreste in viitor sa o vanda prin intermediul Goole Play. Deoarece pana in acest moment nu am avut situatii asemanatoare, iar ceea ce am gasit pe internet referitor la aceasta speta este ambiguu, as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat din punct de vedere contabil/fiscal.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)
Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)