avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariu soferi tir comunitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariu soferi tir comunitate

Buna seara ,
Am o speta de rezolvat .
Angajat conducator auto cu CIM , program de lucru inegal , salar minim pe economie . Angajatul conduce in cursul lunii 120 h . Norma de lucru 176 h . Cum se plateste angajatul ? La norma intreaga 176 h cu 1900 lei ? Sau 120 h cu echivalent lei ? In cele 120 h este prinsa si ziua de 15 august , zi libera legala . Se plateste cu spor de 100 % .? As aprecia foarte mult , daca ati putea sa ma ajutati si cu un model de pontaj . Multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Spor noapte sau spor ture? mirela rotaru mirela rotaru Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cume corect: la paznici care lucreaza tura 12/24 se acorda spor de tura 15% din salariul brut sau 255 spor de noaptre? pana ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)