avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursa doctorala calcul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursa doctorala calcul CCC

Buna ziua,

Sunt doctoranda in anul III, cu frecventa la zi si am beneficiat de bursa doctorala in cele 12 luni anterioare datei de nastere a copilului, in acelasi timp am fost salariata cu contract de munca. Am citit aici pe site si sunt la curent cu legile care mentioneaza bursa doctorala ca un venit asimilat salariului si care se ia in considerare la calculul indemnizatiei, insa intr-un mail primit de la ANPIS Iasi mi se raspundea ca bursa nu se ia in calcul la stabilirea indemnizatiei. Care ar fi totusi realitatea? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si alte venituri Irina_gabriela Irina_gabriela Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil si am obținut o bursa de studiu (studii postdoctorale). Finanțarea este din fonduri europene, nefiind ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru mame doctorande eu_nyko eu_nyko Buna ziua! Sunt inscrisa la doctorat pe proiect posdru. As dori sa stiu, daca am nascut de curand, si nu vreau sa intrerup cursurile (pentru ca urmeaza sa le ... (vezi toată discuția)