avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae deocamdata nu ne au sunat ca s ar fi facut vreo potrivire cu vreun copil. Am cunoscut pe cineva care lucreaza intr un spital si mi a aratat o fetita de 7 lunite care a fost operata pe cord, iar dna care este si asistenta a adoptat la fel. Mama este minora si nu o intereseaza pt ca nici nu a vrut sa o vada, iar tatal cica se mai intereseaza de micuta din cand in cand.
Ce riscuri as putea întampina?
Tin sa va mai precizez ca sunt angajata de doar 5 luni, iar contractul este pe 1 an de zile determinat.
Ca si venituri in situatia in care vom lua fetita in plasament, ma puteti informa?

Va multumesc mult,
Gabriela I.

Alte discuții în legătură

Atestat de adoptator si un eventual plasament Gabriela_gabriela74 Gabriela_gabriela74 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae ... (vezi toată discuția)
Plasament copil Gabriela_gabriela74 Gabriela_gabriela74 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae ... (vezi toată discuția)
Atestat de adoptator si luare in plasament Gabriela_gabriela74 Gabriela_gabriela74 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in vederea luarii unui copil in plasament. Avem atestat de adoptator de 1 an si trei luni, dae ... (vezi toată discuția)