avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul co - disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul co - disponibilizare

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie. Pe data de 10 septembrie am luat la cunostinta ca mi se desfiinteaza postul si ca ultima zi de lucru este 5 octombrie. Angajatorul mi-a adus la cunostinta ca mai am 8 zile de co si ca trebuie sa mi le iau in aceasta perioada. Mentionez ca aceste 8 zile sunt caluculate pana la sfarsitul anului. Dilema mea este urmatoarea: daca eu lucrez pana pe 5 octombrie inclusiv, am dreptul la co calculat ca si cum as lucra intreg anul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 18 Septembrie 2018
Concediu de odihna se va calcula pana la 5 octombrie.
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

21 de zile. Am peste 10 ani vechime in munca. Nu ar trebui sa am 23?
Cornel Vasile a scris:

Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?

Ati efectuat vreo zi de CO anul acesta ?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Lucrez in sistemul privat. Pe contract am 21 de zile de co. Am beneficiat de 14 zile de co.

Cornel Vasile a scris:

Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?

Ati efectuat vreo zi de CO anul acesta ?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna corina_I corina_I Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de concediul de odihna. In data de 12 mai 2008 m-am angajat la firma la care lucrez in prezent. Initial mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)