avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit pe venit.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit pe venit.

Sunt absolvent fara licenta in cadrul facultatii de informatica din Iasi. Intrebarea mea este daca sunt scutit de impozitul pe venit in conditiile astea. Am vazut ca s-a mai discutat despre asta dar nici un raspuns concret nu a fost dat. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 217/4172/1348/835/2015 mihai071977 mihai071977 Buna ziua, As dori sa stiu daca potrivit noului ordin de ministru, toti cei care au o diploma de facultate (de la orice facultate acreditata, studii de ... (vezi toată discuția)
Impozit programatori lupealaura lupealaura Ce se stie deocamdata despre acea facilitate acordata programatorilor, prin care erau scutiti de impozit pe salar ? Ma refer bineinteles la perioada de dupa ... (vezi toată discuția)
Inginer- scutire impozit laura_yln laura_yln Buna ziua! Ca proaspata absolventa de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, specializarea Retele si Software de Telecomunicatii in cadrul ... (vezi toată discuția)