avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... imagini in cazul pv de contrventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

imagini in cazul pv de contrventie

buna ziua,

ce succes are o speta in care pv de contraventie de la rutiera s-a constat cu propriile simtruri in conditiile in care in locul in s-a retinut abatarea este instalata un sistem de supraveghere public care s-a demnostat ca vede locul, dar petenul nu a ajuns la imagini din cauza duratei procesului dar intinitatul ar fii sa aiba acces la acestea si nu a facut nici o precizare in acest sens, imaginile de pe camera posibil sa fii folosite si alte cazuri

din cate citesc CEDO prevede ca proprii simturi merg pana cand nu exita posibilitatea imginilor video este corect

multumesc

Alte discuții în legătură

Aprobari montare sistem video ovideo1 ovideo1 Doresc sa montez un sistem de supraveghere video pentru perimetrul casei mele dar nu stiu daca acest lucru este cumva reglementat in vreun fel. Nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Minor filmat urcându-se pe o mașină de către o camera video montată în complex de locuințe: are dreptul asociația de proprietari să dea imaginile posesorului mașinii? timofteandreius timofteandreius Bună seara. Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o ... (vezi toată discuția)
Cine este agentul constatator? inregistrare video sau plansa foto? cyan cyan conform art. 109 din oug 195 constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac direct de politistul rutier iar constatarea contraventiilor se poate ... (vezi toată discuția)