Ce urmeaza sa se intample? Problema e ca numitul detine o functie publica. A ,,primit” in 2000,o diploma de bac,falsa si foaie matricola aferenta. In 2008 se inscrie la fac si obtine de la facultatea USH diploma de licenta, in 2011. In 2012 se inscrie la master la o fac de stat! In 2016 da disertatia si acum, in 2018, se duce sa o ia..dar surpriza e chemat la compartimentul juridic! Recunoaste fapta, si este anuntat ca au fost anuntate organele competente,cred ca procuratura! Universitatea a spus ca atata timp cat el nu mai solicita diploma nici ei nu mai au nici o implicare! Au spus doar ca o sa fie cautat de un procuror...cand o fi... ca ei nu su primit nici un raspuns!
Numitul cu functie publica a avut cunostinta despre fals sau a fost in cunostinta de cauza prin simplul fapt ca nu a luat bacul?
A "contribuit" la bunastarea celui care a eliberat diploma si a celui care nu a "sesizat" falsul la inscrierea la facultate?
In urma cercetarilor se va dovedi ca diploma a fost obtinuta pe cai ilegale iar toate diplomele obtinute ulterior in baza diplomei false se vor anula.
USH este Universitatea Second Hand sau vestita si recunoscuta neacreditata...? Sa nu fie si diploma de licenta falsa, atunci chiar a dat de belea!
Daca este in parlament nu trebuie sa isi faca griji, nu ii trebuie bac-ul.
Nu nu a avut cunostinta despre fals deoarece a fost convins de catre cel care a furnizat diploma ca figureaza in analele liceului! A fost convins cred si de faptul ca a primit si o foaie matricola! Deoarece la USH nu a intampinat probleme a fost vonvins ca e in regula!
Acum ca a aflat de la universitate ,unde facuse masterul.... la ce probleme trebuie sa faca fata .... e cam dificil pt el!
Care este primul pas pe care trebuie sa il faca? Nu stiu ce sa-l sfatuiesc!
Nu nu a avut cunostinta despre fals deoarece a fost convins de catre cel care a furnizat diploma ca figureaza in analele liceului! A fost convins cred si de faptul ca a primit si o foaie matricola! Deoarece la USH nu a intampinat probleme a fost vonvins ca e in regula!
Acum ca a aflat de la universitate ,unde facuse masterul.... la ce probleme trebuie sa faca fata .... e cam dificil pt el!
Care este primul pas pe care trebuie sa il faca? Nu stiu ce sa-l sfatuiesc!
Din ce inteleg eu nu prea are cum sa nu stie, examenul il iei daca urmezi un liceu, il promovezi si apoi te inscrii la exame,, dai toate probele, le promovezi si apoi liceul iti elibereaza diploma, nu cineva pe strada...